Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 

DIENSTVAKDAG 2019

Organisatie: LO&Sportgroep Bernhardkazerne


De oprichting/installatie/bekendmaking/viering van het jongste dienstvak van de krijgsmacht, de LO&Sportorganisatie, vond plaats op 15 september in Schaarsbergen. Vele genodigden, familie, vrienden en collega's waren er getuige van op deze mooie, zonovergoten dag. Een waar spektakel en beregezellig.

Op donderdag 12 september 2019 vieren we een lustrum tijdens de vijftiende verjaardag van het dienstvak LO&Sport. Zoals gebruikelijk in Amersfoort, op de inmiddels vertrouwde Bernhardkazerne waar ook de Traditiekamer een steeds voornamere plek verworven heeft. En de eerste verdieping gesierd wordt door het geweldig mooie 'Fit for Action schilderij' van Jos Antens. En binnenkort ook een digitaal touchscreenscherm een modernere variant wordt op het Uitzendingenbord. Eveneens oud-collega Fred Timmermans is er inmiddels druk mee bezig om op deze lustrum editie van de Dienstvakdag een eerste concept op te leveren. Twee voorbeelden van activiteiten van oud-collega's die het belang van ons dienstvak bevestigen en versterken.

Naast het bekijken van deze echte dienstvaktradities gaat er ook actief bewogen worden. Het concept van deze dag bestaat uit sport&spel onder het thema Ultimate Beachlook. Er is (net als vorig jaar) een speciale website voor opgericht, die je kunt bekijken door op de onderstaande foto te klikken. De inschrijving via de website is vanaf 11 september 11:00 uur gestopt, de info kan uiteraard wel bekeken worden.


Programma:

  • 09.00u: Verzamelen bij het sportgebouw (BS) van de BHK
  • 09:15u: Opening en ceremonie
  • 10.00u: Start ochtenddeel sportprogramma
  • 12.00u: Lunch
  • 13.00u: Start middagdeel sportprogramma en gaat Cdt Jeroen Velders 'in gesprek met' Oudgedienden
  • 16.00u: Einde sportprogramma, aanvang HPG
  • 16.30u: Prijsuitreiking + diner
  • 18:00u: Einde Dienstvakdag

Voor vragen of meer informatie kan een email gestuurd worden naar: losportgp.bhk@mindef.nl.

Publicatiedatum: 20 juni 2019