Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 
LO&SPORT MOTORTOCHT 2024
Door Rinaldo Strijbos en Jorn Acke


De Motortocht wordt gereden op vrijdag 14 juni. Dit jaar vanuit twee verschillende lokaties: Vught en Wezep, waarbij alle deelnemers elkaar treffen in de buurt van Ede/Lunteren. De inschrijving is geopend van 8 april t/m 31 mei.

Bekijk de mooie flyer door op bovenstaande foto te klikken en meld je daarna aan via onderstaande link.

Voor aanmelden: klik hier.

Publicatiedatum: 29 maart 2023

Verslag door Rinaldo Strijbos
Afgelopen vrijdag (14-07-2024) vond voor het tweede jaar op rij de motortoertocht plaats voor alle (oud) -gedienden van de sportorganisatie. Het zou een regenachtige dag worden, maar de weergoden waren ons goed gezind en de regen bleef gelukkig weg.

Helaas bleven de deelnemers dit jaar ook massaal weg en is er nog getwijfeld om de toertocht dit jaar niet door te laten gaan. Er bleken maar 12 mensen bereid om deel te nemen aan deze mooie dag, waarvan op de dag zelf maar 7 mensen op de motor zijn gestapt. Achteraf gezien was de datum misschien niet de meest ideale datum ivm het drukke programma van de meeste sportgroepen. Een les voor volgend jaar.

Desondanks hebben de deelnemers een mooie dag gehad. Er werd gestart op Vught en op Wezep met een tussenstop in Lunteren. Hier werd een verdiende lunch genuttigd op kosten van de stichting vrienden van de LO&S. Daarna hebben er een aantal de route afgemaakt en een aantal zijn vanuit deze locatie naar huis gereden.
Ondanks het geringe deelnemersaantal alsnog een geslaagde dag en volgend jaar zal er zeker weer een toertocht gehouden worden. Ook jij bent er dan gewoon bij;)

 

Publicatiedatum: 19 juni 2024