Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 
LO&SPORT DIENSTVAKDAG 2024
Door Paul Lindeboom (i.s.m. Arjan Kreeft)

 

De jaarlijkse Dienstvakdag, op 12 september, wordt dit jaar voor het eerst sinds de oprichting in 2004, toen was de feestelijke happening op Groot Heidekamp in Schaarsbergen, niet op de Bernhardkazerne in Amersfoort gevierd.

Het zal hoe dan ook extra bijzonder worden vanwege de stokoverdracht van stafadjudant Johan Veenstra naar Renate van der Hoek (onze eerste vrouwelijke hoogste onderofficier), en heel misschien wordt op deze dag wel het Korps LO&Sport gedoopt!!

Nadere info van de werkgroep volgt zo spoedig mogelijk.

Publicatiedatum: 03 april 2024


Update 23 mei:

De lokatie is, na het verkrijgen van een vergunning, nu bekend.  Het betreft 'Hangaar twee' op vliegbasis Deelen. (De hangaar bevindt zich op het militair terrein van Vliegbasis Deelen, de ingang bevindt zich recht tegenover de ingang van de Oranjekazerne/Groot-Heidekamp.) In Hangaar II worden op dit moment geen vliegtuigen onderhouden, het is nu vooral bestemd om materialen te stallen. Doordat de hangaar is verwarmd, wordt deze vooral in de winter gebruikt voor onderhoudsactiviteiten. De hangaar beschikt over enkele werkplaatsen, instructiekamers en natuurlijk een gezellige bar voor een hapje en een drankje na een vliegdag of een onderhoudsdag. En op 12 september dus ook voor de feestelijke viering van ons dienstvak.

De vergunning was nodig omdat omdat het niet primair bedoeld is voor feestavonden. Het adres is op de Deelenseweg, je komt er (vanuit de richting van Papendal) dus op dezelfde wijze als je op weg zou gaan naar onze sportgroepen van de Oranjekazerne of Groot-Heidekamp.

  • Hangaar twee foto 1
  • Hangaar twee foto 2
  • Hangaar twee foto 3
  • Hangaar twee foto 4
  • Hangaar twee foto 5

Publicatiedatum: 24 mei 2024

Update 12 juni:
De aanmelding voor de Dienstvakdag 2024 is vanaf heden t/m 19 juli geopend op deze speciaal voor dit doel ontworpen website. Grootste nieuws dat we nu al graag willen vermelden, is dat oud-collega Marc Bakker de deejay van dienst zal zijn. Over deze hobby hadden we een paar jaar geleden al eens dit interview met Marc.

Publicatiedatum: 12 juni 2024