Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 


SUCCES MET TRAINEN

Door: Hans Wakelkamp


Trainingsschema’s werkenbijdefensie.nl groot succes

Op dinsdag 21 december 2016 werd het project ‘Train them in voor Defensie’ bij arbeidsmarkt communicatiebureau Maximum in Capelle a/d IJssel onder het genot van een glas champagne, een presentatie en een kerstlunch feestelijk afgesloten.   

In het kalenderjaar 2016 zijn met de projectgroep trainingsprogramma’s per functiecluster ontwikkeld, ondersteund met ingesproken instructief  beeldmateriaal. De sollicitanten kunnen zich nu door de aangeboden trainingsprogramma’s per functiecluster fysiek goed voorbereiden en daarbij hun kans tot instroom bij Defensie vergroten.

De webpagina met de trainingsschema’s, die een kleine twee maanden geleden online ging, is al ruim 52.200 keer bezocht. Na de lancering van de trainingsschema’s hebben ruim 5.000 bezoekers de pagina wekelijks bezocht via Google-zoekopdrachten, directe bezoeken en via Facebook.

Bezoekers kunnen rechtstreeks naar de site van de trainingsschema’s, maar kunnen het ook indirect bereiken via de pagina ‘Toelatingseisen en keuring’.

Bezoekers blijven gemiddeld drie keer langer op de nieuwe pagina dan op alle andere pagina’s werkenbijdefensie.nl. Het gemiddelde uitkijkpercentage van de video’s op YouTube is 85% .(in vergelijk met de alle andere video’s is dat 24% hoger)!

Het project ‘Train them in voor Defensie’ is onder leiding van Diensten Centrum Werving en Selectie (DCWS) samen met arbeidsmarkt communicatiebureau Maximum en medewerkers van de LO&Sportorganisatie CLAS uitgevoerd.

De pagina is via internet te bereiken: https://werkenbijdefensie.nl/trainingsschema

Publicatiedatum: 08 januari 2017