Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 


WAAR ZIJN ZE GEBLEVEN, ONZE OUDE COLLEGA'S?
AFLEVERING MET RIA KUIJPERS


Hallo oud collega’s,

Het is al weer drie jaar geleden dat ik de LO/Sportorganisatie heb verlaten. Bij mijn afscheid heb ik toen verteld dat ik het plan had opgevat om samen met mijn middelste dochter een eigen Visspeciaalzaak te gaan beginnen. Een viszaak beginnen of een bestaande zaak overnemen is niet iets wat binnen een week gerealiseerd is. In ons geval hebben we er drie jaar over gedaan voordat we een visspeciaalzaak hadden gevonden en waar we vertrouwen in hebben dat er ook een toekomst in zit.

In die tussenliggende periode heb ik me gedragen als een soort van pensionado, soms wat op de kindjes van vriendinnen gepast, een aantal weken gewoon voor de sleurhut op de camping gezeten (al de boeken gelezen die ik bij mijn afscheid heb gekregen) en als Bob de Bouwer in huis weer het nodige geschilderd en veranderd.

En op 21 mei was het dan zover, we (mijn dochter Lindsey en haar partner Wilco) kregen de sleutel van de viswinkel. De winkel is een week gesloten geweest om wat te verbouwen en op 1 juni was de opening van:

Lindsey’s Visspeciaalzaak in Wijk bij Duurstede

Ik ben nu dus aan het werk in de viswinkel, dààààg mooie jurkjes met leuke laarsjes en welkom werkschoenen met stalen neuzen!

Dus mochten jullie ooit in de buurt van Wijk bij Duurstede zijn, kom dan gezellig binnenvallen: dan drinken we samen een bakkie en eten een bakje kibbeling!