Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 


IS COMMUNICATIE DUF??

Door: Paul Lindeboom


Mijn naam is Sam Duffhues en ik ben 24 jaar. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn Hbo-opleiding, Sportmanagement en Marketing te Hogeschool Rotterdam. Voor mijn opleiding zal ik dan ook de komende 20 weken hier mijn afstudeeronderzoek doen. Dit is een evaluerend onderzoek met betrekking tot het communicatieplan en zal onder  begeleiding van Paul Lindeboom zijn.

Vanaf de middelbare school heb ik sportklas gevolgd met 4 uur extra sport in de week en daarna naar het CIOS Goes/Breda gegaan met als specialisatie Fitness en als keuzevakken skileraar en voetbaltrainer TCIII Jeugd.

Verder voetbal ik zelf bij V.v. Zwaluwe in het 2 e elftal, op dit moment bovenaan in 1 ste klasse zaterdag (vorig seizoen gepromoveerd). Linksbenig zoals de betere voetballers en sta op de positie van linkervleugelverdediger. Niet slecht voor een elftal wat 2x in de week traint, al zeg ik het zelf.

Daarnaast en ben ik actief als fitnessinstructeur bij SGZ Sport & Wellness in Zevenbergen. Naast het werk dat ik doe 2 avonden in week en 2 zondagen in de maand, train ik zelf nog waar ik kan 2x per week en dan met name gericht op krachtuithoudingsvermogen.

Door mijn opleiding zou je denken dat ik redelijk kan skiën, totdat ik eind januari op wintersport ben gegaan.  De vriend van mijn moeder nam me mee op deze wintersport waar ik Henny Huijbregts heb leren kennen, misschien dat jullie hem wel kennen. Dit was in Oostenrijk, Fügen het Zillertal. Henny  dacht net iets anders over mijn ski kwaliteiten en heeft toch punten gevonden waar ik nog aan kan werken, uiteraard door opbouwende kritiek.

Vanuit mijn opleiding al veel ervaring op gedaan door middel van projecten. Zo heb ik voor het EK korfbal een bidbook geschreven om het EK  korfbal naar Rotterdam te halen. Dit is een van de vele projecten. Daarnaast heb ik ook diverse stages gelopen waarvan de meest recente bij de Nederlandse Spoorwegen, waar ik in een project team meegewerkt heb aan het implementeren van het nieuwe Intranet. Hiervoor heb ik een plan geschreven hoe ze dit het beste kunnen doen, waarbij net als de treinen soms enige vertraging werd opgelopen.

Ik neem aan hier een leuke tijd te hebben, veel te leren en ervaring op te doen. Heb je vragen of opmerkingen stel ze gerust.