Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 

DANKBERICHT AAN DE OUD-COLLEGA'S

Door Albert Odijk

Lieve  oud collega`s.

Ik/wij willen jullie van harte danken voor alle steun die wij krijgen. Ook al heb ik vorig jaar de organisatie verlaten, het spreekwoord ‘uit het oog, uit het hart’ gaat  niet op!
Dit laat maar eens zien hoe mooi onze organisatie is.

Vanmiddag (8 mei 2020) om 16:00 is de laatste bestraling van deze week, ik merk gelukkig aan mijn lichaam dat het zowel de chemotherapie als de bestralingen tot op heden redelijk verwerkt. Mijn beweegdrang is er gelukkig nog, en ik eet ook nog voldoende. Verder heb ik weinig last van misselijkheid. Hopelijk blijft dit ook zo.

Ondanks dat de vooruitzichten niet heel positief zijn, haal ik vooral kracht uit kleine dingen: hoe ik hersteld ben na de operatie, hoe mijn lichaam nu reageert op het behandelplan en ik hou gewoon hoop op de medische wereld dat ze binnenkort iets vinden waardoor de tumor niet meer gaat groeien en dat ze dan wat ontwikkelen zodat ze het ooit kunnen genezen.

Tot die tijd zal ik mijn best doen om voor mijn lieve partner en mijn dochter te strijden. Hopelijk tot snel een keer op de Dienstvakdag.

Gr Albert, Fieke & Emmi


Publicatiedatum: 13 mei 2020

Over de ziekte van Albert plaatsten we op 04 april j.l. dit bericht.