Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 

VERSLAG VAN DE GOLFDAG 2020

Door Nico Lovink

Op 4 september was er weer de jaarlijkse golfdag voor de Vrienden van LO&Sport. Voor de eerste keer in het buitenland neergestreken, op het mooie en rustige Borghees. Zowel actief dienenden als pensionado’s waren deze dag actief.  Na de koffie “und kuchen” en natuurlijk het grote reünie gehalte kregen we eerst een golfclinic van Hugo Klein Gebbinck.

Hugo ging de uitdaging aan met: “kom maar met de golfclub waar je het minst mee overweg kan naar binnen, dan gaan we kijken of we verbeteringen kunnen aanbrengen”. Die uitdaging is hij bij alle 17 deelnemers aangegaan en daarin uitermate goed geslaagd. Met behulp van TRACKMAN kon hij met beeld en de juiste aanwijzing eenieder verder op weg helpen.  De ballen die anders afdraaien, vlogen na kleine correcties rechtdoor.

Na de clinic werd er nog even een balletje gechipt en geput en daarna gingen de 6 flights de 18 holes baan in. We troffen het, het was droog, het zonnetje scheen en bij diversen werd de lange broek zelfs omgetoverd in een korte. Na ruim 4 uur was iedereen retour. Eerst nog gezellig op het terras totdat alle flights binnen waren. Helaas kon Jan van den Dool zijn wisselbokaal niet verdedigen door werkzaamheden elders. Tom van Zundert is een waardig opvolger en natuurlijk mag Tom volgend jaar de Golfdag regelen samen met Michel van Dongen  (vrijwillig aangewezen door Jan Joosen) op 27 augustus 2021.

  • DSCN2792 comp
  • DSCN2790 comp
  • DSCN2793 comp
  • DSCN2799 comp
  • DSCN2800 comp
  • DSCN2801 comp


Uitslag
1.   
Tom van Zundert       37 ptn
2.   
Rene van Stokkem     32 ptn (lagere handicap)
3.   
Peter Vriesema          32 ptn

Nearest:   
Wil Alards

Longest:  
Heren: Meine de Boer
Dames: Esther Wijffels

Vermeldenswaardig: Esther sloeg de bal vanaf de dames tee 1 meter verder dan Meine.

Publicatiedatum: 11 september 2020